Jandarma Kaçakçılara Göz Açtırmıyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Jandarma Kaçakçılara Göz Açtırmıyor

Jandarma Kaçakçılara Göz Açtırmıyor
30.08.2017 16:33

Van’ın Çaldıran ve Saray ilçelerinde jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 1 adet G-3 piyade tüfeği, tüfeğe ait 4 adet şarjör ve 110 fişek ile 3 bin 860 adet mantar tabancası kapsülü ele geçirildi.

Van'ın Çaldıran ve Saray ilçelerinde jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 1 adet G-3 piyade tüfeği, tüfeğe ait 4 adet şarjör ve 110 fişek ile 3 bin 860 adet mantar tabancası kapsülü ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi adliyeye sevk edilirken, 2 şahıs hakkında adli ve idari işlem başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, Çaldıran İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Alikelle Mahallesinde bir evde yapılan aramada 1 adet G-3 piyade tüfeği, bu tüfeğe ait 4 adet şarjör ve 65 adet 762 mm çapında fişek ile 45 adet 9 mm çapında fişek ele geçirildi. Olay ile ilgili gözaltına alınan 2 kişi adliyeye sevk edildi.

Bir başka olayda ise Saray İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan yol kontrolünde yurda kaçak yollardan sokulan 3 bin 860 adet mantar tabancası kapsülü ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şahıs hakkında adli ve idari işlem başlatıldı.

Yetkililer tarafından vatandaşların huzur ve güven ortamı içerisinde Kurban Bayramını geçirmeleri maksadıyla çalışmalara aralıksız devam edildiği bildirildi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Jandarma Kaçakçılara Göz Açtırmıyor - Son Dakika


Advertisement