Kombi İlanı Dolandırıcıları Hapis Cezasına Çarptırıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kombi İlanı Dolandırıcıları Hapis Cezasına Çarptırıldı

01.04.2026 18:09

Samsun'da kombi ilanıyla dolandırıcılık yapan 2 kişi, 3 yıl 4 ay hapis cezası aldı.

Samsun'da internet üzerinden kombi ilanı vererek bir kişiyi dolandıran 2 kişi, 3 yıl 4'er ay hapis ve 30'ar bin lira adli para cezasına çarptırıldı.

Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, mağdur İsa S.'nin internet üzerinden gördüğü kombi ilanı sonrası verilen telefon numarasıyla iletişime geçtiği, ardından kendisine verilen IBAN numarasına 18 bin lira gönderdiği öğrenildi. Parayı gönderdikten sonra dolandırıldığını anlayan İsa S.'nin şikayetçi olması üzerine olay yargıya taşındı.

Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan sanıklar Bülent A. ve Aysel Ü., "dolandırıcılık" suçundan 3 yıl 4'er ay hapis ve 30'ar bin lira adli para cezasına çarptırıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Kombi İlanı Dolandırıcıları Hapis Cezasına Çarptırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement