Küçük çocuğa saldıran pitpull cinsi köpeğin sahibi gözaltına alındı - Son Dakika
3.Sayfa

Küçük çocuğa saldıran pitpull cinsi köpeğin sahibi gözaltına alındı

Küçük çocuğa saldıran pitpull cinsi köpeğin sahibi gözaltına alındı Pınar Mahallesi'nde bir şahsın arkadaşıyla şakalaşmak isterken serbest bıraktığı pitbull cinsi bir köpek tarafından 13 yaşındaki bir çocuğun ısırılması olayıyla ilgili çalışma başlatan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş...

17.03.2023 17:04  Güncelleme: 18:14

Küçük çocuğa saldıran pitpull cinsi köpeğin sahibi gözaltına alındı

İSTANBUL - Pınar Mahallesi'nde bir şahsın arkadaşıyla şakalaşmak isterken serbest bıraktığı pitbull cinsi bir köpek tarafından 13 yaşındaki bir çocuğun ısırılması olayıyla ilgili çalışma başlatan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri, köpeğin sahibini gözaltına aldı. Şahsa, adli işlem başlatılarak 33 bin 339 lira para cezası kesilirken pitbull cinsi köpek ise Hayvanat Barınağına teslim edildi.

Olay, 14 Mart tarihinde Pınar Mahallesi'nde bir sokakta meydana geldi. Sahibinin şaka yapmak için serbest bıraktığı Pitbull cinsi köpek, 13 yaşında bir çocuğa saldırmıştı. Konuya ilişkin İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri, inceleme başlattı. Çalışmalar neticesinde, kimliği tespit edilen pitbull cinsi köpek sahibi, E.B.B. isimli şahıs, polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Şahsın yapılan sorgulamasında Yaralama vb. gibi suçlardan çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenildi. E.B.B. isimli şahıs hakkında "5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu" çerçevesinde adli işlem başlatılarak 33 bin 399 lira idari para cezası işlemi uygulandı. Öte yandan, ekipler tarafından muhafaza altına alınan pitbull cinsi köpek Hayvanat Barınağına teslim edildiği öğrenildi.

Küçük çocuğa saldıran pitpull cinsi köpeğin sahibi gözaltına alındı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Küçük çocuğa saldıran pitpull cinsi köpeğin sahibi gözaltına alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement