Malatya'daki 5.6'lık depremde Kahramanmaraş'ta fabrika çöktü: 1 ölü 4 yaralı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Malatya'daki 5.6'lık depremde Kahramanmaraş'ta fabrika çöktü: 1 ölü 4 yaralı

27.02.2023 14:20  Güncelleme: 14:45

- Malatya'daki 5.6'lık depremde Kahramanmaraş'ta fabrika çöktü : 1 ölü 4 yaralı Malatya'daki 5.6'lık depremde Kahramanmaraş'ta bir fabrika kısmen çöktü 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

- Malatya'daki 5.6'lık depremde Kahramanmaraş'ta fabrika çöktü : 1 ölü 4 yaralı

KAHRAMANMARAŞ - Malatya'daki 5.6'lık depremde Kahramanmaraş'ta bir fabrika kısmen çöktü 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Peş peşe depremlerle sarsılan Kahramanmaraş'ta bugün Malatya'da meydana gelen 5.6'lık depremde hissedildi. Depremde Dulkadiroğlu ilçesi Karacasu Mahallesi'nde bulunan daha önce hasar alan 2 katlı metal mutfak eşyası üretimi yapan fabrika da kısmen çöktü. Deprem sırasında fabrikadaki ürünleri boşaltmak için içeriye 9 kişi girdiği bunlardan 4'ünün kaçarak kurtulduğu öğrenildi. Haber verilmesi üzerine AFAD koordinesinde bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Ekipler enkaz altında kalan bir kişinin cansız bedenini çıkardı. Yaralı 4 kişi de kurtarılarak hastanelere sevk edildi.

Her ihtimale karşı bölgede arama çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Malatya'daki 5.6'lık depremde Kahramanmaraş'ta fabrika çöktü: 1 ölü 4 yaralı - Son Dakika


Advertisement