Tartıştığı karısını gözünü kırpmadan öldürdü! Cinayetten sonra fazla uzağa kaçamadı - Son Dakika
3.Sayfa

Tartıştığı karısını gözünü kırpmadan öldürdü! Cinayetten sonra fazla uzağa kaçamadı

Tartıştığı karısını gözünü kırpmadan öldürdü! Cinayetten sonra fazla uzağa kaçamadı

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir kişi tartıştığı eşini tabanca ile vurarak öldürdü. Hastaneye kaldırılan 2 çocuk annesi kadın hayatını kaybederken eşini öldüren şüpheli evine yakın bir noktada kıskıvrak yakalandı.

13.01.2023 09:07  Güncelleme: 10:04

Tarsus'a Çağlayan Mahallesi 1001 Sokaktaki evde meydana gelen olayda evde Mehmet E. ile eşi Emine E. (42) arasında kıskançlık nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Mehmet E. tabancayla eşini vurarak kaçtı. Silah seslerini duyanların haber vermesiyle bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

KURTARILAMADI

Ağır yaralanan 2 çocuk annesi kadına olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaparak ambulansla Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hastane de yapılan tüm müdahalelere rağmen yaralı kadın kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Mersin'de bir kişi, tartıştığı karısını öldürdü

EVİNE YAKIN BİR YERDE YAKALANDI

Eşini öldüren şüpheli Mehmet E. ise polisin çalışması sonrası evine yakın bir noktada olayda kullandığı tabanca ile yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Mersin'de bir kişi, tartıştığı karısını öldürdü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Tartıştığı karısını gözünü kırpmadan öldürdü! Cinayetten sonra fazla uzağa kaçamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Mert kursun : Yiyeyecek ekmek bulamazsiniz silahiniz eksik olmaz aile terbiyesi diye birsey kalmadi ana baba hak getire saldim cayira mevlam kayira cocuklari yapin yapin saliverin gitsin 22 4 Yanıtla

Advertisement