'Narko Tır' Sultanbeyli Meydanı'nda - Son Dakika
3. Sayfa

'Narko Tır' Sultanbeyli Meydanı'nda

'Narko Tır' Sultanbeyli Meydanı'ndaİSTANBUL Uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde vatandaşları bilinçlendirmek için İstanbul'da birçok noktayı gezen Narko Tır'ın durağı İstanbul Sultanbeyli Meydanı olurken Narko Tır'ı Sultanbeyli Kaymakamı Kenan Şahin ve Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürü Uğur...

21.11.2022 14:46  Güncelleme: 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Narko Tır' Sultanbeyli Meydanı'nda

İSTANBUL Uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde vatandaşları bilinçlendirmek için İstanbul'da birçok noktayı gezen Narko Tır'ın durağı İstanbul Sultanbeyli Meydanı olurken Narko Tır'ı Sultanbeyli Kaymakamı Kenan Şahin ve Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürü Uğur Kurak'ta ziyaret etti.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce dizayn edilen 'Narko Tır' Sultanbeyli' Kent Meydanı'nda 2 gün boyunca vatandaşlara hizmet verecek. Narko Tır, uyuşturucu kullanımının engellenmesi için farkındalık oluşturmak amacıyla tasarlandı. Kent ve ilçe merkezlerinde konuşlanan tırda bulunan ekranlarda uyuşturucu madde kullanımının zararlarını anlatan görseller ve bilgiler yer alıyor. Öte yandan uyuşturucu madde kullananların yaşadığı fiziksel ve ruhsal değişimlerin dokunmatik  ekranlar ve uzmanlar tarafından anlatıldığı Narko Tır'ı Sultanbeyli Kaymakamı Kenan Şahin ve Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürü Uğur Kurak'ta ziyaret etti.

\'Narko Tır\' Sultanbeyli Meydanı\'nda
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa 'Narko Tır' Sultanbeyli Meydanı'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement