Osmaniye'de genç doktorun tabutuna gelinlik konuldu - Son Dakika
3.Sayfa

Osmaniye'de genç doktorun tabutuna gelinlik konuldu

- Osmaniye'de genç doktorun tabutuna gelinlik konuldu Depremde hayatını kaybeden Sevimli Ailesi'nin 6 ferdi, yakınlarının gözyaşları arasında toprağa verildi Osmaniye'de enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Dil ve Konuşma Terapisti (Dkt) 26 yaşındaki Hilal Sevimli ve ailesinin diğer 5...

08.02.2023 23:06  Güncelleme: 23:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Osmaniye'de genç doktorun tabutuna gelinlik konuldu

Depremde hayatını kaybeden Sevimli Ailesi'nin 6 ferdi, yakınlarının gözyaşları arasında toprağa verildi

OSMANİYE - Osmaniye'de enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Dil ve Konuşma Terapisti (Dkt) 26 yaşındaki Hilal Sevimli ve ailesinin diğer 5 ferdi, yakınlarının gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğündeki depremde, Osmaniye'de enkaz altında kalan Sevimli Ailesi'nin 6 ferdinin yaşamlarını yitirmesi yürek dağladı. İstasyon Caddesi Bilgi Apartmanı enkazından çıkarılan 6 kişilik aile için cenaze töreni düzenlendi. Gelinlik giymesi beklenirken depremde hayatını kaybeden aileden Dkt 26 yaşındaki Hilal Sevimli ve ailesinin kaybı, yakınlarını gözyaşlarına boğdu. Genç doktorun tabutunun üzerine gelinlik konuldu. Baba Murat Sevimli, anne Fadime, Çocukları Hilal, Yaren, Ceren ve Fatih kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

Osmaniye\'de genç doktorun tabutuna gelinlik konuldu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Osmaniye'de genç doktorun tabutuna gelinlik konuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement