Rezidanstaki işkenceden dehşete düşüren ayrıntılar! Makasla iç çamaşırları kesilmiş - Son Dakika
3.Sayfa

Rezidanstaki işkenceden dehşete düşüren ayrıntılar! Makasla iç çamaşırları kesilmiş

Konya'da bir rezidansta yaşanan işkenceleri detayları ortaya çıktı. Eski patronu Murat D., nişanlısı Sara D. ve arkadaşları Tuğba D. tarafından işkence gören 21 yaşındaki Demet A'nın adli tıp raporu açıklandı. Raporda işkencenin boyutu gözler önüne serilirken, "Vücudunda taze sigara yanığı, boyun çevresinde ve yüzünde bıçak çizikleri var" ifadeleri kullanıldı.

18.04.2022 09:41  Güncelleme: 10:37

Konya'da yaşayan 21 yaşındaki Demet A.'nın rezidansta maruz kaldığu işkence olayında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Eski patronu Murat D., nişanlısı Sara D. ve arkadaşları Tuğba D. tarafından işkence gören Demet A.'nın yaşadığı dehşet Adli Tıp raporunda yer aldı.

YÜZÜNDE SİGARA SÖNDÜRMÜŞLER

İfadelerinde Demet A.'ya herhangi bir şey yapmadıklarını öne süren tutuklu 3 sanığı yalanlayan rapora göre, genç kızın saçlarının büyük bir kısmı düzensiz bir şekilde kesildi.

BACAKLARINDAN BİLEKLERİNE DEHŞETİN İZLERİ!

Kıyafetleri ve iç çamaşırları da kesik olan Demet A.'nın, yüzünün sağ kısmında iki sigara yanığı ile oluşan birinci derece taze yanık, boynunun sağ kısmında iki, yine boynunun ön yüz orta kısımda bir, boynun sağ yan yüzünde kulak memesi hizasında bir taze bıçak çiziği görüldü.

Yine sol kolunun çeşitli bölgeleri ile sol uyluk üst ve orta kısmında, sağ bacak üst ve orta kısminın ön yüzünde tren yayı şeklinde sopa ile vurulduğuna yönelik ekimozlar, her iki bileğinin çevresinde plastik kelepçe bağlandığına yönelik kızarıklık, sağ kol orta kısımda ekimoz ve sağ el üzerinde hassasiyet saptandı.

Rezidanstaki işkenceden dehşete düşüren ayrıntılar! Makasla iç çamaşırları kesilmiş

Son Dakika 3.Sayfa Rezidanstaki işkenceden dehşete düşüren ayrıntılar! Makasla iç çamaşırları kesilmiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Mehmet Erşek: Umarım adalet gereğini yerine getirecektir. Genç bir kızın hayatını mahvetmek bu kadar kolay olmamalı. Kim olursa olsun bırak insanı en vahşi bir hayvan bile böyle muamele haketmiyor. 26 3 Yanıtla

Advertisement