Hastane girişi
Yaralanan kasapların hastaneye girişi
Kendini yaralayan vatandaş ile röportaj - Kahramanmaraş
Kahramanmaraş'ta da kurbanları kesmek isterken vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan acemi kasaplar Necip Fazıl Şehir Hastanesi ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Eğim Sağlık ve Araştırma Hastanesinin yolunu tuttu.
Kolundan yaralanan ve ismini vermek istemeyen acemi bir kasap, hastane çıkışında kendisini görüntüleyen gazetecilere, "Hayvan can havliyle hareket edince bıçağı elimizden düşürdük. O sırada yaralandık. Yapacak bir şey yok." dedi.
Öğle saatlerine kadar hastanelere, kurban kesmek isterken elinden, kolundan ve bacağından yaralanan yaklaşık 60 kişinin başvurduğu öğrenildi.
Son Dakika › 3.Sayfa › KAHRAMANMARAŞ - 'Acemi kasaplar' hastanelik oldu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.