
Aydın'ın Efeler ilçesinde, trafik yoğunluğunda aracı ile bekleme yapan Ziya A. direksiyon başında uyuyakaldı.
VATANDAŞLAR DURUMU POLİSE HABER VERDİ
Ramazanpaşa Mahallesi'nde Doğu Gazi Bulvarı istikametinde ilerleyen aracın sürücüsü Ziya A. trafik yoğunluğunda aracı ile bekleme yaptı. Trafiğin açılmasını ve araçların hareket etmesini bekleyen Ziya A. bir süre sonra direksiyon başında uyuyakaldı. Aracın trafikte hareket etmemesi üzerine çevredeki vatandaşlar, sürücüyü uyandıramayınca durumu polise bildirdi.

''BURASI NERESİ''
Olay yerine gelen polis ekipleri Ziya A.'yı uyandırmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Bunun üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri ve polis tarafından güçlükle uyandırılan genç, şaşkınlık yaşayarak "Burası neresi" diye sordu. Araç sürücüsü Ziya A. alkol dahil hiçbir şey kullanmadığını, başının dönerek gözlerinin karardığını söyledi.
HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ
Ziya A. daha sonra tahlillerinin yapılması için ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Trafiği aksatan araç ise polis ekipleri tarafından yoldan kaldırıldı.
Son Dakika › 3. Sayfa › Sıkışık Trafiğin Açılmasını Bekleyen Sürücü, Otomobilinde Uyuyakaldı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.