Son dakika haberi: Bankta otururken ölümden döndü...O anlar kamerada - Son Dakika
3. Sayfa

Son dakika haberi: Bankta otururken ölümden döndü...O anlar kamerada

Son dakika haberlerine göre Bankta otururken ölümden döndü.

14.11.2021 12:16  Güncelleme: 13:02

Bankta otururken ölümden döndü...O anlar kamerada

Kavşakta yaşanan kazada savrulan otomobil bankta oturan adamı canında edecekti

ANTALYA - Antalya'nın Manavgat ilçesinde otomobil ile ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada şans eseri kimsenin burnu bile kanamadı. Güvenlik kamerasına yansıyan kazada, bankta oturan mısır satıcısı, otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Kaza, Manavgat ilçesi Örnek Mahallesi Antalya Caddesinde seyir halindeki Nurullah Eren'in kullandığı 07 LLM 41 plakalı otomobile 1058 sokaktan 1050 sokak istikametine gitmekte olan Ahmet Akbulut'un kullandığı 68 BK 878 plakalı ticari aracın yandan çarpması sonucunda meydana geldi.

Çarpmanın şiddetiyle kaldırıma çıkan otomobil, kaldırımda bulunan ağaç ve banklara zarar verirken, bankta oturup fıskiyeyi seyreden Muhittin Çavuşoğlu aracı son anda fark ederek kendisini banktan geri atıp adeta ölümden döndü.

"Sevinçten eşinin boynuna sarıldı"

Kaza sırasında mısır tezgahının başında bekleyen mısır satıcısı Muhittin Çavuşoğlu'nun eşi Gülcan Çavuşoğlu, kocasının yerden ayağa kalktığını görünce koşup boynuna sarıldı ve öptü.

"Kazayı görmedim"

Kazanın nasıl olduğunu görmediğini belirten mısır satıcısı Muhittin Çavuşoğlu, "Güneşten yararlanmak için mısır tezgahımın önünde belediyenin yaptığı banka oturup havuzu seyrediyordum. Çarpışan araçların birisinin üzerime geldiğini görünce kendini ağacın köküyle birlikte yerde buldum. Hanım ve çevredeki vatandaşlar beni çekip araçtan uzaklaştırdılar. Hanımım bana bir şey olacak diye korkudan kendisine gelemedi. Sonra geldim ve kazadan beri titreyip burada oturuyorum. Görünmek kaza bu olsa gerek. Otururken de yatarken de buluyor insanı" dedi.

"Bir şey olmadığını görünce çok sevindim"

Bir an ne olduğunu tam algılayamadığını belirten Gülcan Çavuşoğlu, "Şaşkınlık içerisinde otomobilin kocama çarpmak üzere olduğunu görünce ona doğru koştum. Çok korktum. Verilmiş sadakamız varmış. Bir şey olmadığını görünce çok sevindim. Herkese geçmiş olsun. Allah bir daha göstermesin" diye konuştu.

Son dakika haberi: Bankta otururken ölümden döndü...O anlar kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Son dakika haberi: Bankta otururken ölümden döndü...O anlar kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement