Yolun karşısına geçmek isteyen yaşlı adam, tırın altında kaldı - Son Dakika
3. Sayfa

Yolun karşısına geçmek isteyen yaşlı adam, tırın altında kaldı

Hatay'da yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı adam tırın altında kaldı. O anlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Yaralanan yaşlı adamın AK Parti Belen İlçe Teşkilat Başkanı Enis Göçmen'in babası olduğu öğrenildi.

21.08.2020 21:30  Güncelleme: 23:41

Hatay'ın Belen ilçesinde E-91 karayolu üzerindeki Meydan Kavşağı'nda yaşanan olayda, trafik ışığının yeşil yanmasıyla hareket eden tır, yolun karşısına geçmek için hareket eden İbrahim Göçmen'i ezdi. Tır sürücüsü çevredekilerin uyarısıyla durdurulurken olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri çağrıldı. Yaralanan yaşlı adamın AK Parti Belen İlçe Teşkilat Başkanı Enis Göçmen'in babası olduğu öğrenildi.

İtfaiye ekipleri tarafından tırın altından çıkarılan İbrahim Göçmen, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Ayağının ezildiği tespit edilen İbrahim Göçmen'in, İskenderun Devlet Hastanesi'nde tedavi sürerken ismine ulaşılamayan tır sürücüsünün gözaltına alındığı öğrenildi.

AK PARTİ İLÇE TEŞKİLAT BAŞKANI'NIN BABASI ÇIKTI

Diğer yandan kaza anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilirken yaralanan İbrahim Göçmen'in, AK Parti Belen İlçe Teşkilat Başkanı Enis Göçmen'in babası olduğu öğrenildi.

Yolun karşısına geçmek isteyen yaşlı adam, tırın altında kaldı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Yolun karşısına geçmek isteyen yaşlı adam, tırın altında kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • şahin dogan: acil şifalar dilerim 0 0 Yanıtla
  • Ao: Amca kusura bakma da bu yaşımda tir görünce uzak duruyorum sen direk önüne atliyorsun. Hicmi haber felan damı izlemiyonuz. Milletin günahına giriyorsunuz sonra 0 0 Yanıtla
  • Bilinçlen..: Uzun ve yüksek araçlara önden sağdan ve soldan en az 2 mt mesafe koyaraktan şöfürün sizi görmesini ve gördüğünüzü tespit ettikten sonra harekete geçin bu tarz olayların yaşanmaması buna bağlı dikkat edin sağlığınız için.. 0 0 Yanıtla

Advertisement