Yolda Bulduğu Kartonla Yaralının Kolunu Sabitledi - Son Dakika
3. Sayfa

Yolda Bulduğu Kartonla Yaralının Kolunu Sabitledi

Yolda Bulduğu Kartonla Yaralının Kolunu Sabitledi

Adıyaman’da, yolun karşı tarafına geçerken araçlardan korkup yere düşerek yaralanan kadına ilk müdahale olay yerinden geçen sağlık görevlisinden geldi.

15.05.2018 11:26

Adıyaman'da, yolun karşı tarafına geçerken araçlardan korkup yere düşerek yaralanan kadına ilk müdahale olay yerinden geçen sağlık görevlisinden geldi. Sağlık görevlisi, yolda bulduğu kartonla yaralı kadının kolunu sabitledi.

Edinilen bilgiye göre, Atatürk Bulvarı Adıyaman Adliyesi yakınlarında yolun karşı tarafına geçmeye çalışan Hanım Boybay, yoldan geçen araçlardan korkunca bir anda dengesini kaybederek yere düştü. Kolundan ve bacağından yaralanan kadını fark eden Malatya 112 Acil Sağlık Hizmetlerinde görevli Paramedik Emre Düşündü, yolda bulduğu karton ile Boybay'ın koluna sabitleyerek durumu 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. Boybay, kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansa alındı.

Hastayı yalnız bırakmayıp hastaneye gitti

Düşerek kolundan ve bacağından yaralanan Hanım Boybay'a, 112 Sağlık ekipleri gelene kadar müdahale eden ve yolda bulduğu kartonla yaralı kadının kolunu sabitleyen Paramedik Emre Düşündü, ambulansa alınan yaralı kadını yalnız bırakmayarak Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine gitti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Yolda Bulduğu Kartonla Yaralının Kolunu Sabitledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement