Belucistan eyaletinin başkenti Ketta'da ve Torham sınır kapısı yakınlarında düzenlenen saldırılarda 6 kişi hayatını kaybetti.
Afganistan'ın güneydoğusundaki Host vilayetinde düzenlenen bombalı saldırıda, NDS'ye mensup üç görevli hayatını kaybetti, altı kişi yaralandı.
5 Afgan askeri hayatını kaybetti
Afganistan'ın başkenti Kabil'de düzenlenen bombalı saldırıda bir kişinin öldüğü, beş Afgan askerinin yaralandığı bildirildi.
"Ankara'nın ortasında elinde roket atarla Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bağlı tesisleri roket atarla vurmaya kalkmak demek, açıkçası bir istihbarat zaafıdır" "Mustafa Sarıgül'ün adaylığı için Genel Başkanımızın söylediğinden farkı birşey söylemeyeceğim. Kamuoyu ve parti tabanı, belirli bir adayın üzerinde birleşirse CHP'nin adayı odur" "Suriye'de Rusya ve ABD'nin anlaştığı boyutta kimyasal silah envanteri temizlendikten sonra ortak bir ateşkes ve demokratik süreç çalıştırılmazsa, oraya çöreklenen radikal unsurlar, Afganistan'daki her mağaradaki örgüt gibi bize her türlü radikal terör örgütünün yanı başımızda yerleşeceği bir coğrafya bırakır"
ABD'nin Afganistan'daki Konsolosluğu'na bomba yüklü araç ile intihar saldırısı düzenlendi.
Dünyanın dört bir tarafına dağılmış Müslümanlar, bir Ramazan ayına daha savaş, çatışma, baskı, şiddet, sürgün ve işgallerin gölgesi altında girdi.
Afganistan'ın Kandahar kentinde bomba yüklü araçla yapılan bombalı saldırıda 10 kişi öldü, 70'ten fazla kişi yaralandı.
Afganistan'ın Kandahar kentinde yaşanan bombalı saldırıda en az 10 Afgan sivil hayatını kaybetti.olayın gezi amaçlı bölgeye gelen turistlerin araçlarıyla bölgeden geçtiği sırada meydana geldiğini ifade etti.
Afganistan'ın başkenti Kabil'de bu sabah bomba yüklü araba ile saldırı yapmaya çalışan 1 intihar teşebbüsçüsü Afgan emniyet güçleri tarafından tesirsiz hale getirildi.
Pakistan'ın Afganistan sınırında askeri araca düzenlenen bombalı saldırıda ölenlerin sayısı 14'e yükseldi.
(CERN), Higss bosonu olması muhtemel yeni bir atomaltı parçacığı bulunduğu açıklandı.
Libya'nın Bingazi kentinde düzenlenen saldırıda ABD Büyükelçisi Chris Stevens ve 3 Amerikalı çalışanı öldü.
Türkiye'nin gündemini Mayıs ayında da 28 Şubat Soruşturması kapsamındaki gözaltılar oluşturmaya devam etti.
Pakistan'ın kuzeydoğusu bölgesindeki bir pazar yerine bırakılan bomba yüklü aracın infilak etmesi sonucu ilk belirlemelere göre 11 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
Afganistan'da sivilleri ve NATO askerlerini hedef alan saldırılarda toplam 51 kişi öldü, 13 kişi yaralandı.
Pakistan'ın kuzeybatısındaki Peşaver kentinde bir otobüse yapılan bombalı saldırı sonucu en az 19 kişi öldü, 40 kişi yaralandı.
Pakistan'ın güneybatısındaki Ketta kentinde düzenlenen bombalı saldırıda 5 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.
Afganistan'ın Herat vilayetinin Guzara bölgesinde bombalı araçla düzenlenen saldırıda 9 kişinin öldü.
Afganistan'ın batısındaki Herat vilayetinde bir yerel yönetim binasına bombalı araçla saldırı düzenlendi.
Afganistan'a giden ABD Savunma Bakanı Panetta'nın uçaktan indiği sırada havaalanında bir patlama meydana geldi.
Afganistan'da görev yapan 6 İngiliz askerinin önceki gün düzenlenen bir bombalı saldırı sonucu öldürüldükleri açıklandı.
Pakistan'ın güneybatısındaki Ketta'da meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 9 kişi öldü, 17 kişi yaralandı.
Afganistan'da son 24 saatte düzenlenen operasyonlar ve çıkan çatışmalarda, 47 kişinin öldüğü bildirildi.
Erdoğan'la Barack Obama arasındaki beklenen görüşme gerçekleşti. İşte dünyanın kilitlendiği o görüşmeden ayrıntılar...
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Barack Obama ile bir araya geldi.
Afganistan'ın güneyindeki Laşkar Gah kentinde bir banka önünde bomba yüklü aracın havaya uçurulması sırasında 4 kişi öldü, 20 kişi yaralandı.
News of the World, Pazar günü son sayısını çıkararak yayın hayatına son verecek.
İngiltere'de, uluslararası medya patronu Rupert Murdoch'un sahibi olduğu bulvar gazetesi 'News Of The World'un pazar günü son sayısını çıkararak yayın hayatına son vereceği bildirildi.
Afganistan'da Alman askerlerini hedef alan saldırıda 1 asker öldü, 5'i de ağır yaralandı.
Afganistan'ın Doğusundaki Host Vilayetinde Bombalı Araçla Düzenlenen Saldırıda 2'si Polis 8 Kişi Öldü.
Afganistan'ın Kandahar Eyaletinde Yabancı Askeri Güce Ait Bir Devriye Aracına Yapılan Bombalı Saldırıda Kanadalı 4 Asker ile Kanadalı Bir Gazeteci Öldü.
Afganistan'da Bu Sabah Düzenlenen Bombalı Saldırıda 8 Sivil Hayatını Kaybetti.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Başbuğ, Dünkü İletişim-2 Toplantısına, Lice'deki Kalleş Saldırıyla İlgili Bilgi Vererek Başladı.
Başbakan Erdoğan, 'Sınır Ötesi Operasyon' Konusunda ABD'ye Rest Çekerek, 'Vakti Saati Geldi, Beklenenler Olmuyorsa O Zaman Türkiye'nin Bir Yerlerden Emir Almaya da İhtiyacı Yok.