Sınıra Giden Oktay Kaynarca Kendisine Yalaka Diyen Takipçisine Ateş Püskürdü

Son Güncelleme:

Sınıra gidip askere destek olan Oktay Kaynarca, kendisine yalaka diyen takipçine "Sen g.tünü rahat gezdir diye askerlerimiz canlarını vermeye gittiler." diyerek ateş püskürdü.

ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ekibi Mehmetçik'e destek için Hatay'a gitti. Başrol oyuncusu Oktay Kaynarca fotoğraf paylaşınca altına çirkin yorum geldi. Kaynarca yapılan yoruma dayanamadı.

"ULAN Y.VŞAK"

Oktay Kaynarca'nın bir takipçisi sınıra gitmesiyle alakalı olarak ünlü oyuncuya "Yalaka" dedi. Kaynarca bu yoruma kayıtsız kalamayıp şöyle cevap verdi: "Ulan y.vşak sabah sabah beni konuşturuyorsun ama galiba hak ettin. Orada aslan gibi çocuklar sen g.tünü rahat gezdir diye canlarını vermeye gitmişler, gözlerini kırpmadan ölüme koşuyorlar ve bir nebze moral olsun diye yanlarına gidip yanınızdayız demeyi bile saray yalakaları olarak adlandırma bilincini sana hangi vatan haini öğretti, nasıl bir baba büyüttü seni? Merak etmeyin biz bu memleketin yetiştirdiği vatan hainlerini de not ediyoruz... Yazık bu memleketin sana okuttuğu okula, verdiği emeğe, yedirdiği ekmeğe .. Yapacak bir şey yoktur bazen fikri bozuklara, çünkü fıtratında vardır hainlik ... Hadi cehenneme kadar yolun olsun"

İşte Oktay Kaynarca'nın o yorumu: