Sanatçı Onur Akay yumruklu saldırıya uğradı - Son Dakika
Magazin

Sanatçı Onur Akay yumruklu saldırıya uğradı

Türk Sanat Müziği sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay, Balıkesir'de saldırıya uğradı. Olayda yaralanan Akay, saldırganın ''Birinci yumruk Kadir Doğulu için, ikinci yumruk tarikat için'' dediğini söyledi. Akay, saldırganı şikayet edeceğini ve darp raporu alacağını belirtti.

23.05.2024 17:38

Ünlüler dünyasından duyurduğu kötü haberlerle "Felaket tellalı" olarak anılan Türk Sanat Müziği sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay, Balıkesir'in Edremit ilçesinde saldırıya uğradı. Akay, saldırganın Kenan Doğulu ve tarikat için diyerek yumrukladığını söyledi. Polis ekipleri saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

BİLİNCİNİ KAYBETTİ

Akay, gece saatlerinde Edremit ilçesi Altınkum Mahallesi'nde sahilde bir arkadaşının karavanının önünde yumruklu saldırıya uğradı. Akay, aldığı iki yumruk darbesi nedeniyle bir süre bilincini kaybetti. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Onur Akay'ın sağ gözünde ciddi morluklar ve kaşında açılma meydana geldi. Saldırgan hakkında suç duyurusunda bulanacağını ifade eden Akay, saldırı ile ilgili darp raporu alacağını belirtti.

Sanatçı ve magazin yazarı Onur Akay saldırıya uğradı

"KADİR DOĞULU VE TARİKAT İÇİN"

Yaşanan olayı anlatan Onur Akay, bir süredir Kadir Doğulu ile husumetli olduklarına dikkat çekerek, "Arkadaşımız karavanda kaldığı için onu oraya bırakmaya gittik. Orada da biraz oturalım, hava alalım dedik. Hava da çok güzeldi. Birden karşı taraftan bir çocuk geldi. Genç bir çocuk. Yumruk attı gözüme. 'Birinci yumruk Kadir Doğulu için dedi. Yanımdakiler de duydu. İkinci yumruk da tarikat için dedi ve yine vurdu."

"GEÇEN SENE DE İKİ KIZ SALDIRMIŞTI"

Geçtiğimiz yıl da yine saldırıya uğradığını ifade eden Akay, "Geçen sene de saldırmışlardı iki kız. Bir dişimi kırmışlardı. Magazinde yer aldı. Onlar da oradan çıktı. Sanırım bunlar da onların yakınları herhalde. Bugün de mahkememiz var" dedi.

Saldırı ile ilgili şikayetçi olacağını ifade eden Onur Akay, "Darp raporu alacağım bugün. Zaten yanıma hemen polis ve ambulans geldi. Ben yere düşmüşüm. Arkadaşlarım aramış. Ambulans, dikiş atmak istediler de ben bir şey yoktur diye düşündüm. Eve gelince bir baktım ki sorma ne haldeyim" dedi.

Sanatçı dostlarının kendisini aradığını ifade eden Akay, "Bülent Ersoy aradı beni. Değerli sanatçımız, Türk sanat müziğinin değerli ismi. 'Böyle şeyler olabiliyor çocuğum. Ben böbreğimi kaybettim, senin gözün morarmış çok mu' dedi. Belki de haklı" dedi.

Sanatçı Onur Akay yumruklu saldırıya uğradı
Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Sanatçı Onur Akay yumruklu saldırıya uğradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement