Serdar Topraktepe'den şampiyonluk sözleri: Kupa için her şeyimizi verdik - Son Dakika
Spor

Serdar Topraktepe'den şampiyonluk sözleri: Kupa için her şeyimizi verdik

Finalde Trabzonspor'u 3-2 yenerek Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Beşiktaş'ta teknik sorumlusu Serdar Topraktepe, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Topraktepe, ''Taraftarlarımız muhteşem. Beşiktaş her zaman şampiyonluğa oynayan bir takım. Lige erken havlu atmak oyuncularımızı yıprattı. Taraftarımız son dakikaya kadar bizi destekledi. Taraftar, mücadele eden bir takımı görünce oyuncularımızı kucakladı. Beşiktaş bugün her şeyini verdi. Hepsine çok teşekkür ediyorum'' dedi.

24.05.2024 01:05

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor'u 3-2 yenerek zafer ulaştıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Topraktepe'nin açıklamaları şu şekilde;

"TOPUN KONTROLÜ TAMAMEN BİZDEYDİ"

"Kupa tek maç, tek maçlar biliyorsunuz zor oluyor. Ben bugün futbolcularımla gurur duydum çünkü maç öncesinde ne istediysek maç içinde hepsini yaptılar. Mağlup duruma düşmemize rağmen maçın genelinde istediğimiz her şey yaptılar. Yön değiştirmelere çok ihtiyacımız vardı bugün çünkü Trabzonspor topun olduğu bölgeye yoğunlaşıp kaptığı toplarla pozisyon aramaya çalan bir takım. Biz bütün istediklerimizi oyuncularımızdan aldı. Topun kontrolü tamamen bizdeydi. 75'ten sonra sıkıntılarımız başladı. Ghezzal ve Muleka'nın sakatlıkları nüksetti ve değişiklik yapmaya zorladı bizi. Son 7-8 dakikada Necip'in sıkıntıları başladı. Oyuncu değişikliklerinde aslında geciktik ama neticesinde maçı kazanmayı bildik.

Serdar Topraktepe'den şampiyonluk yorumu: Beşiktaş bugün her şeyini verdi

"OYUNCULARA GÖNLÜMÜZÜ AÇTIK, KARŞILIĞINI ALDIK"

Buradaki futbolcuların hepsi üst düzey futbolcular ama sakatlıklar yaşadılar. Bu sakatlıklar oyuncuları geri atıyor. Oyuncularımıza gönlümüzü açtık, karşılıklı iyi ilişkiler sonucunda sahada istediiğimizi onlardan aldık.

"BANA NE GÖREV VERİRLERSE YAPTIM, YAPACAĞIM"

Ben Beşiktaş'ın her bölümünde çalıştım. Biz Beşiktaş'ın her zaman içindeyiz. Beşiktaş'ın personeli gibiyim ben. Bize ne görev verirseler orada olduk. Her zaman bize ne görev verirlerse orada olmaya çalışacağım.

Serdar Topraktepe'den şampiyonluk yorumu: Beşiktaş bugün her şeyini verdi

"LİGE ERKEN HAVLU ATMAK OYUNCULARIMIZI YIPRATTI"

Taraftarımız muhteşem. Beşiktaş her zaman şampiyonluğa oynayan bir takım. Lige erken havlu atmak oyuncularımızı yıprattı. Taraftarımız son dakikaya kadar bizi destekledi. Taraftar, mücadele eden bir takımı görünce oyuncularımızı kucakladı. Devre arasında ben içeri girdim ve her şeyin yolunda olduğunu, bütün istediklerimizi yaptıklarını söyledim. Pozisyonlarda bazen rakip ceza sahasında fazlalaşmadığımızı söyledim. İkinci yarı bu da oldu. İkinci yarının 75. dakikasına kadar top bizdeydi. Beşiktaş bugün her şeyini verdi. Hepsine çok teşekkür ediyorum."

Serdar Topraktepe\'den şampiyonluk sözleri: Kupa için her şeyimizi verdik

Son Dakika Spor Serdar Topraktepe'den şampiyonluk sözleri: Kupa için her şeyimizi verdik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • ferhat eser: kaç ton hamsi harcadık bu gece bee kartalım benim aşkım herseyimsin tek büyüksün şampiyonum 40 10 Yanıtla
    Bu Kim: beşiktaş bile böyle kendini övmemiştir )) 16 3 ferhat eser: Bu kim :))) 7 3
  • Saim Dolanbay: BJK.Tebrikler. 24 2 Yanıtla
  • Tuna: Serdar Topraktepe iyi teknik direktör olacak. 12 1 Yanıtla
  • tuba kolyiğit: kaybetseydi böyle konuşabilir miydi,taraftar sakin kalabilir miydiiiii 2 10 Yanıtla
  • Selim köşker: Tek maçlar zor oluyormuş.. İlginç. 4 1 Yanıtla
  • Halit kamil Göker: Beşiktaş'tan cacık olmaz serdar Topraktepe ben ses sanat işi sandım bir de çok agresif .hakem nerdeyse son dakikalarda kırmızıyı basacakti bunlar prim ve kariyer kapma peşinde acaba besiktaj seneyede benimle calisirmi diye zor be gülüm sirada çok kişi var sıra sana gelmez 0 0 Yanıtla
  • ömer faruk ünalan: bjk morinyo diyor. tk ın kalitesi ortada antrenöre vereceğiniz para ile maçı yönetebilecek top tekniği yüksek 26-27 yaşlarında kaliteli bir futbolcu alın. çok para harcamak hayal. 0 0 Yanıtla

Advertisement