"Ak Mağaza" Kayseri'de Açıldı

Son Güncelleme:

Yimpaş Ak Gıda Sanayi ve Ticaret A.ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Süleyman Kandemir, Türkiye Ekonomisinin Gelişmesine Engel Olmak İsteyenlerin Olduğunu İddia Etti.

Yimpaş Ak Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Süleyman Kandemir, Türkiye ekonomisinin gelişmesine engel olmak isteyenlerin olduğunu iddia etti.


Kayseri'de Sultan Hamam Caddesi üzerinde 'Ak mağaza' adı altında faaliyet gösterecek 9 katlı mağazanın açılışı düzenlenen törenle yapıldı. Yimpaş Ak Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Fikri Ekici'yle birlikte mağazanın açılış kurdelesini kesen Süleyman Kandemir, zaman zaman dışardan ve içerden bazı güçlerin Türkiye ekonomisinin gelişmesine engel olmak için müdahalelerde bulunduğunu söyledi. Kandemir, "Millet olarak, sanayici ve çalışanlar olarak bu dış müdahalelere aldırmadan yolumuza devam etmeliyiz. Ekonominin, ticaretin, tüccarlığın evlatları olan bu müesseseleri, fabrikaları, üretimleri günden güne artırıp bunlara fırsat vermeden ekonomiye katkı sağlamalıyız" dedi.


Anadolu'da söylenen 'Düşmanı çalışmak yener' sözünü hatırlatan Kandemir, stratejik olarak bulunduğumuz noktada Türkiye ekonomisinin gelişmesini istemeyen güçlere karşı müesseseler açılması gerektiğini söyledi. Kandemir, "Aramızdaki dayanışma ruhunu güçlendirerek ülkemize verimli müesseseler, verimli işletmeler açıp istihdam oluşturmalıyız" şeklinde konuştu. Bu arada mağazada bayan, çocuk, erkek, spor giyimi ile küçük ev aletleri, zücaciye ve kozmetik ürünlerinin satışı yapılacağı belirtildi.


(MFK-MSA-HE-RA-Y)

Kaynak: İHA