AK Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Özgün:
TBMM Hesaplarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Özgün, Balıkesir 'İn Havran İlçesinde Temaslarda Bulundu.
TBMM Hesaplarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Özgün, Balıkesir 'in Havran ilçesinde temaslarda bulundu.
Ziyaretlerine Havran pazarındaki esnafları ziyaret ederek başlayan Özgün'e, aslen Havranlı olan Milletvekili Ali Aydınlıoğlu' da eşlik ederek destek verdi. Esnafları ziyaret ederek meselelerini dinleyen Özgün, AK Parti ile değişimin süreceğini belirtti. Özgün, "Sağlıkta reform yapamazsınız diyorlardı. SSK hastanelerini tek çatı altında toplayamazsınız diyorlardı. Bakın şimdi SSK'lılar hastanede ilaç için bekliyorlar mı?. Her eczaneden diğer mensupların aldığı aynı ilaçları alabiliyorlar. Her hastaneye gidebiliyorlar. Bunu AK Parti başardı" dedi.
Esnafın yakın ilgisinde memnun kalan Özgün, ardından il genel meclsi üyeleri ile birlikte Kocaseyit köyüne gitti. Özgün konuşmasında, "Çanakkale kahramanı
Kocaseyit'in köyünde bu zamana kadar gelip kahramanlık nutukları atanlar bir yana, AK Parti iktidarında Kocaseyit köyünün aldığı hizmetler ortadadır. AK Parti olarak biz hizmet partisiyiz, hizmet için çalışıyoruz. Kocaseyit'e yakışır bir anma alanı yapıldı. Köyün diğer ihtiyaçları tek tek giderildi giderilmeye devam edilecek. Mecliste cumhurbaşkanlığı seçiminde sandığı boş bırakanlara halkımız cevabını sandıkta verecek. 22 Temmuz'da AK Parti daha da aydınlatacak" dedi.
(BT-MŞ)
02.07.2007 18:03 TSİ