Akdeniz Okulları'na Resimde 7 Madalya
Özel Akdeniz Okulları, İlköğretim Bölümünden 7 Öğrenci, Monami Pastel Boyalarının Türkiye Genelinde Düzenlediği "Çevre ve Çocuk" Konulu Resim Yarışmasında, Madalya Kazandı.
Özel Akdeniz Okulları, ilköğretim bölümünden 7 öğrenci, Monami Pastel boyalarının Türkiye genelinde düzenlediği "çevre ve çocuk" konulu resim yarışmasında, madalya kazandı.
Okulun kurucu temsilcisi Fazilet Dikmen, okul bahçesinde düzenlenen törendeki konuşmasında, okullarının sadece eğitim öğretim kalitesiyle değil, sosyal etkinlikleriyle de başarıdan başarıya koştuğunu, Türkiye genelindeki birçok sosyal ve kültürel faaliyetlerde öğrencilerinin aldıkları derecelerle gurur duyduklarını bildirdi.
Dikmen, öğrencilerinin başarılarından dolayı resim öğretmeni Nermin Levent ve ilköğretim müdürü Nahit Kıray'a da teşekkür etti.
Konuşmaların ardından çizdikleri resimle madalya kazanan 2 C sınıfından Nihat Atakan Akın, aynı sınıftan Aleyna Çamurdeş, 1 B sınıfından Özlem Erol ve Sude Oğuz, 5 A sınıfından Mustafa Tanglay ve Kaan Taşdelen'e madalyaları sınıf öğretmenleri Emel Özdemir, Hülya Çaldır, Fulya Tetik ve Emel Dağtaş tarafından takıldı.
Okul müdürü Nahit Kıray'a, Monami pastel boyaları tarafından gönderilen teşekkür plaketini ise okulun kurucusu temsilcisi Fazilet Dikmen verdi.
(FK-AB-Y) 11.05.2008 09:35 TSİ