Amasya'da Yaz Spor Okulları 2 Bin 500 Öğrenci ile Başladı

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayın
Son Güncelleme:

Amasya'da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen yaz spor okulları 2 bin 500 öğrenci ile başladı. Açılış programında tekvando, futbol, jimnastik, judo ve karate gösterileri yapıldı. 5-18 yaş arası öğrenciler 19 farklı branşta kayıt yaptırdı. Gençlik Spor İl Müdürü Haşim Murat Öztürk, öğrencilerin yaz dönemini verimli geçirmelerini amaçladıklarını belirtti ve sporu bir yaşam tarzı haline getirmenin önemine vurgu yaptı.

AMASYA'da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen yaz spor okulları 2 bin 500 öğrenci ile başladı.

12 Haziran Şehir Stadyumunda düzenlenen açılış programı tekvando, futbol, jimnastik, judo ve karate gösterileriyle devam etti. Yaklaşık 19 branşta 5-18 yaş arası 2 bin 500 öğrenci yaz spor okullarına kayıt yaptırdı.

YAZ DÖNEMİNİ SPORA AYIRAN ÖĞRENCİLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Öğrencilerin yaz dönemini verimli geçirmelerini amaçladıklarını belirten Gençlik Spor İl Müdürü Haşim Murat Öztürk, 'Yaz Spor okullarımızı12 Haziran Şehir Stadyumunda, 19 branşta 2 bin 500 sporcumuzun başvurusuyla açılışını gerçekleştirdik. Amacımız gençlerimizin spor salonlarımızda, havuzlarımızda, atletizm sahalarımızda ve statlarımızda antrenörler eşliğinde yazı en iyi ve en verimli şekilde geçirmeleri için çalışacağız. Sporu bir yaşam tarzı haline getirmeniz lazım sağlığımız için de dinamik bir toplum oluşturmak açısından da spor olmazsa olmazımız. Eğitim öğretim dönemini tamamlayıp yaz dönemini spora ayıran öğrencilere teşekkür ediyorum. Yaz spor okullarımızın açılışı hayırlı olsun" dedi. (DHA)

Kaynak: DHA