Ankara: Şirket Haberleri

Son Güncelleme:

Türkiye Finans Katılım Bankası şube ağını genişletmeye devam ediyor. 2006 yılı sonunda şube sayısını 125'e çıkartmayı hedefleyen Türkiye Finans, Mayıs ayı içinde 12 şubenin açılışını gerçekleştirdi. Türkiye Finans Mayıs ayı içinde son olarak Ankara GİMAT Şubesi'ni düzenlenen tören ile hizmete soktu.

Türkiye Finans Katılım Bankası şube ağını genişletmeye devam ediyor. 2006 yılı sonunda şube sayısını 125'e çıkartmayı hedefleyen Türkiye Finans, Mayıs ayı içinde 12 şubenin açılışını gerçekleştirdi. Türkiye Finans Mayıs ayı içinde son olarak Ankara GİMAT Şubesi'ni düzenlenen tören ile hizmete soktu.


Sunduğu kaliteli bankacılık hizmet anlayışını Türkiye'nin her köşesine götürmeyi amaç edinen Türkiye Finans Katılım Bankası, bu doğrultudaki çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bölgesel ihtiyaçları ve talepleri değerlendiren Türkiye Finans, Ankara GİMAT (Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Ankara Toptancıları) Sitesi açılışını, düzenlenen bir törenle gerçekleştirdi. Türkiye Finans Katılım Bankası Genel Müdürü Yunuf Nacar'ın ev sahipliğini üstlendiği törene Ziraat Bankası Genel Müdürü Can Akın Çağlar, Kamu Bankaları Eski Genel Koordinatörü Zeki Sayın ve Adalet eski Bakanı Oltan Sungurlu'nun da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.


Törene katılan Türkiye Finans Katılım Bankası Genel Müdürü Yunus Nacar, Türkiye Finans'ın mevcut aktifleri ile katılım bankaları arasında sektör lideri, özel bankalar arasında ise 12. sırada yer aldığını belirtti. Türkiye Finans olarak şube sayısının yanı sıra hizmet kalitesini de sürekli artırdıklarını belirten Nacar, "Teknoloji ve insan kaynaklarına yaptığımız yatırımlarla önümüzdeki yıllarda hizmet kalitesi sıralamasında bankalar arasında ilk üçe girmeyi hedefliyoruz" dedi. Türkiye Finans olarak "Yerel kaynak, yerel kalkınma" anlayışını benimsediklerini belirten Yunus Nacar, "Bu anlayışı özümsemiş uzman kadromuz ile Ankara'da bireysel müşterilerimizin yanı sıra ülke ekonomisinin dinamosunu oluşturan KOBİ'lerimize güçlü destek vermeyi amaçlıyoruz" diye konuştu.


Bir bölgeden topladığı fonları yine aynı bölgede kullanarak bölgesel kalkınmaya destek olmayı ilke edinen Türkiye Finans, Ankara GİMAT Şubesi ile birlikte mayıs ayı içinde Kahramanmaraş, Adapazarı, İskenderun, İstanbul, İzmit, Gaziantep, ve Bursa da toplam 12 şube açılışını gerçekleştirdi. Türkiye Finans Haziran ayının ilk haftası da Erzincan, Diyarbakır ve Uşak'ta da yeni şube açılışları gerçekleştirecek. Türkiye Finans, bu planlama dahilinde şube sayısını 2006 yılı sonunda 125'e, 2007'de 150'ye, 2010'da 225'e çıkararak yaygın hizmet ağı ile ülke coğrafyasının tamamına ulaşmayı hedefliyor.

Kaynak: İHA