Antalya'da, Uluslararası Hentbol Turnuvası Düzenlenecek

Son Güncelleme:

Antalya'da, Türkiye, Brezilya, İsveç ve Belarus'un katılacağı Uluslararası Hentbol Turnuvası düzenlenecek.

Antalya'da, Türkiye, Brezilya, İsveç ve Belarus'un katılacağı Uluslararası Hentbol Turnuvası düzenlenecek.


Türkiye Hentbol Federasyonu'ndan (THF) yapılan yazılı açıklamada, (A) Milli Bayan Takımı'nın, 2012 Avrupa Hentbol Şampiyonası eleme grubunda oynayacağı Fransa ve Makedonya maçları öncesi, turnuvaya katılacağı bildirildi.


Antalya Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda, 24-26 Mayıs tarihleri arasında oynanacak maçlarda milliler, Brezilya, Belarus ve İsveç ile karşılaşacak.


Bu arada, 2011 yılında Brezilya'da düzenlenen Bayanlar Dünya Şampiyonası'nda ev sahibi Brezilya 5. olurken, İsveç ise 9. sırada yer almıştı.


Turnuvanın maç programı ise şöyle:


24 Mayıs Perşembe:


------------------


17.00 Belarus-Türkiye


19.00 İsveç-Brezilya


25 Mayıs Cuma:


--------------


17.00 Brezilya-Belarus


19.00 İsveç-Türkiye


26 Mayıs Cumartesi:


-------------------


17.00 İsveç-Belarus


19.00 Brezilya-Türkiye


- ANTALYA

Kaynak: AA