Antalyaspor Başkanı Gencer Düşme Potasıyla Bağlantımız Kesildi

Son Güncelleme:

Antalyaspor Başkanı Gencer Düşme potasıyla bağlantımız kesildiAntalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Galatasaray karşısında alınan 4-2'lik galibiyetinden ardından yaptığı açıklamada, Bu maçta da görüldüğü gibi, Fenerbahçe'yi yendiğimiz gibi bugün de önemli bir galibiyet aldık.

Antalyaspor Başkanı Gencer Düşme potasıyla bağlantımız kesildi


Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Galatasaray karşısında alınan 4-2'lik galibiyetinden ardından yaptığı açıklamada, Bu maçta da görüldüğü gibi, Fenerbahçe'yi yendiğimiz gibi bugün de önemli bir galibiyet aldık. Düşme potasıyla bağlantımız kesilmiş durumda dedi.


Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, maç sonrasında yaptığı değerlendirmede haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi. Antalyaspor'un büyük takımlara karşı iyi mücadele ettiğini belirten Gencer, Biz büyük takımlara karşı gayet iyi futbol oynuyoruz. Galatasaray galibiyetinden sonra, her şeyden önce, aşağıyla, düşme potasıyla bağlantımız kesilmiş durumda. Galatasaray eksik olmasına rağmen, bazı hakem hatalarına rağmen Antalyaspor haklı bir galibiyet almıştır. Bugünden itibaren hazlı şekilde çalışmalara başlayacağız. Bu maçta da görüldüğü gibi Fenerbahçe'yi yendiğimiz gibi bugün de önemli bir galibiyet aldık dedi.


Taraftarın da maça ilgi gösterdiğini anlatan Gencer, En önemlisi 2 yıl önce 1250 kişi seyirci ortalamasıyla oynarken bugün 20-25 bin kişilik bir seyirci ortalaması yakaladık.


Bu yıl ligdeki konumumuz bize yakışmasa da çok çalışarak bunu seneye düzelteceğiz. Antalyaspor'un tek eksiği vardı, bu da bir futbol şehri olmasıydı. Bu yıl bunu yakaladık dedi.

Kaynak: DHA