Baltalı cinayetin faili hayvan damında yakalandı

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayın
Son Güncelleme:

İzmir'de geçen sene cinayete kurban giden Osman Küçük'ün katil zanlısı yakalandı. 58 yaşındaki Küçük'ü baltayla katletmek suçundan aylardır aranan firari Cafer İ., polis ekiplerinin yoğun çalışması sonucu saklandığı hayvan damında göz altına alındı.

İzmir'de vatandaşların ağır bir koku geldiği yönünde ihbarı üzerine polis ekipleri, bölgeye intikal etti. Olay yerine gelen ekipler, bölgede yaptığı kontroller neticesinde boş bir evde yerde hareketsiz halde bir kişinin yattığını fark etti. Şahsın öldüğü ve cesedin 58 yaşındaki Osman Küçük'e ait olduğu tespit edildi. Yapılan incelemeler sonucunda, Küçük'ün baltalı saldırıya uğradığı ve bu nedenle öldüğü belirlendi.

CİNAYET ŞÜPHELİSİ HAYVAN DAMINDA YAKALANDI

Öte yandan cinayete ilişkin soruşturmaya ilişkin polis ekipleri, Osman Küçük'ün arkadaşı Cafer İ.'yi her yerde aramaya başladı. Aylardır firari durumda olan cinayet şüphelisi Cafer İ.'nin adresini tespit eden polis, hemen harekete geçti. Cinayet şüphelisi, saklandığı hayvan damında kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Cafer İ.'nin emniyetteki ilk ifadesinde suçunu itiraf ettiği, arkadaşıyla alkollüyken tartıştıklarını, bıçakla kendisine saldırdığını ve bunun üzerinde baltayla kendini savunduğunu iddia etti. Cafer İ., ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Kaynak: İHA