Başkan Doğan'ın İşyeri Ziyaretleri Devam Ediyor
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, işyerlerine yaptığı ziyaretlere ara vermeden devam ediyor.
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, işyerlerine yaptığı ziyaretlere ara vermeden devam ediyor. Başkan Doğan son iş yeri ziyaretini Kocaeli Makedonya Göçmenleri Derneği Başkanı Fuat Biçici'nin sahibi olduğu Fute Kimya'ya gerçekleştirdi. Doğan'a ziyaretinde İzmit Belediye Meclis Üyesi İbrahim Elgin eşlik etti.
Sanayi Mahallesi'nde hizmet veren Fute Kimya'yı ziyaretinde İzmit Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgi veren ve iş yerinin son durumu hakkında bilgi alan Doğan, İzmit sınırları içerisinde hizmet veren tüm esnaflarla iyi ilişkiler içinde olduklarını vurguladı. Esnafların daha iyi koşullarda hizmet vermesi için çeşitli çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Doğan, esnaflardan gelecek tüm proje tekliflerine açık olduklarını belirtti.
Oldukça sıcak ve samimi bir havada geçen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kocaeli Makedonya Göçmenleri Derneği Başkanı ve Fute Kimya'nın sahibi Fuat Biçici de Başkan Doğan'ı çok başarılı bulduğunu söyleyerek çalışmalarında başarılar diledi. - KOCAELİ