Bu Hafta 6 Film Vizyona Girecek

Son Güncelleme:

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 4'ü yerli 6 film vizyona girecek.

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 4'ü yerli 6 film vizyona girecek.


Yönetmenliğini Zack Snyder'ın yaptığı ve Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Gal Gadot, Jesse Eisenberg, Diane Lane, Laurence Fishburne, Jeremy Irons ile Holly Hunter'ın oynadığı "Batman v Superman: Adaletin Şafağı" izleyici ile buluşacak.


Filmin başrollerinde yer alan Oscar ödüllü Ben Affleck "Batman" rolünde, Henry Cavill de "Superman" rolünde ilk kez sinema perdesinde birlikte yer alacak.


Aksiyon ve macera türündeki fantastik filmin konusu özetle şöyle:


"Dünya gerçekte ne tür bir kahramana ihtiyaç duyduğuna karar vermek için çabalarken, kontrolsüz hareketleri süren Süper Kahraman'ın eylemlerinden duyulan endişe, Gotham Şehri'nin sahip olduğu yasa dışı gönüllü koruma görevlisini Metropol'ün modern zamanlardaki en saygıdeğer kurtarıcısı yapmıştır. Böylece Batman ile Superman'in arasındaki savaşla yeni bir tehdit yükselir ve insanlık şimdiye kadar görülmemiş büyük bir tehlikeyle karşı karşıyadır."


Yönetmen Snyder'ın Chris Terrio ve David S. Goyer'in yazdığı senaryodan filme aldığı yapım, Türkiye'deki sinema salonları ile birlikte tüm dünyada 3D, 2D ve bazı bölgelerde IMAX 3D olarak vizyona girecek.


"Hayatımın Yolculuğu"


Ken Kwapis'in yönettiği filmde Robert Redford, Nick Nolte, Emma Thompson, Mary Steenburgen ve Nick Offerman rol aldı.


Bill Bryson'ın aynı adlı kitabından sinemaya uyarlanan macera türündeki film, İngiltere'de iki yıl geçirdikten sonra, eski arkadaşlarından biriyle irtibata geçerek ülkesine yeniden dönüş yapan yaşlı bir adamın, arkadaşı ile birlikte hem geçmişi yad edebileceği hem de içsel anlamda kendisiyle yüzleşebileceği bir yolculuğa çıkmasını konu alıyor.


"Hatıraların Masumiyeti"


Başarılı belgeselci ve klip yönetmeni Grant Gee'nin yönettiği belgeselde Ayla Pandora Colin, Kemal Mehmet Ergen, Ara Güler, Türkan Şoray ile Süleyman Fidaye gibi isimler yer alıyor.


Dünya çapında 12 milyonu aşkın okuyucuyla buluşan Orhan Pamuk'un aynı adlı romanından uyarlanan "Masumiyet Müzesi" Kemal ve Füsun karakterlerinin 70'li yıllarda İstanbul'da yaşadıkları trajik aşkın ve bu aşka tanıklık eden eşyaların hikayesini anlatıyor.


Film, eşyalardan hareketle şehrin kimyası, manzarası ve aşk hikayelerine odaklanarak izleyiciyi büyülü bir yolculuğa çıkarmayı amaçlıyor.


"Azazil 2: Büyü"


Başrollerinde Sertan Erkaçan, Tuğçe Kurşunoğlu ve Ayşe Kuru'nun yer aldığı Azazil serisinin ikinci filmi "Azazil 2: Büyü"nün yönetmen koltuğunda Mustafa Özen oturuyor.


İlki "Azazil: Düğüm" adıyla 2014 yılının ağustos ayında vizyona giren korku serisinin ikinci halkası olan filmde, "Azazil"in yeni hedefi, aralarındaki bağ zayıflamış olan bir ailedir.


"Sol Şerit"


İnci Balabanoğlu Ahıska'nın yönettiği filmde Sertan Erkaçan, Cem Aksakal, Deniz Baysal, Ceyda Ateş, Fatih Al ,Burak Satıbol, Özgürcan Çevik, Ayten Uncuoğlu ve Hikmet Karagöz gibi isimler rol aldı.


Çekimleri Ankara, Eskişehir ve Denizli'de gerçekleştirilen film, üç yakın arkadaşın komik ve maceralı yol hikayesine odaklanıyor.


"Leblebi Tozu"


Senaryosunu Nimet Erdem ile Kudret Ayşe Yılmaz'ın kaleme aldığı ve Hakan Eser'in yönettiği filmde, Metin Yıldız, Fulden Akyürek, Ferdi Kurtuldu ile Cengiz Okuyucu gibi isimler oynuyor.


Çorum ve İstanbul'da çekimleri yapılan film, dolandırıcılık yaparak zengin olmaya çalışan bir grup arkadaşın başına gelenleri mizahi bir dille anlatıyor.

Kaynak: AA