Denize Düşen Topun Peşine Koştu, Boğuldu

Son Güncelleme:

Bakırköy'de arkadaşlarıyla sahilde top oynayan 18 yaşındaki Aydın Bilen, denize doğru giden topu durdurmaya çalışırken dengesini kaybederek denize düştü.

Bakırköy'de arkadaşlarıyla sahilde top oynayan 18 yaşındaki Aydın Bilen, denize doğru giden topu durdurmaya çalışırken dengesini kaybederek denize düştü. Talihsiz genç denizde boğularak can verdi.


Haber-Kamera: İbrahim AKTÜRK/İSTANBUL-DHA


Olay, Bakırköy sahilde saat 17: 00 sıralarında meydana geldi. Aydın Bilen, arkadaşlarıyla birlikte sahilde top oynuyordu. Bu sırada Bilen iddiaya göre, denize düşmemesi için topun peşinden koştu. Dengesini kaybederek denize düşen genç, bir süre çırpındı. Bu sırada, arkadaşları Aydın Bilen'in kurtarılması için çevreden yardım istedi. Talihsiz genç, çırpınarak deniz yüzeyinde kayboldu. Sahildeki vatandaşlar denize atlayarak Bilen'i aramaya çalıştı ancak bulamadı. İhbar üzerine olay yerine gelen deniz polisi, bir süre sonra Bilen'in cansız bedenine ulaştı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA