DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Kemal Kılıçdaroğlu arasında sürpriz görüşme

Son Güncelleme:

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu evinde ziyaret etti. Babacan, ziyaret sırasında yaptığı paylaşımda sürpriz bir açıklama yapacağını belirtti.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Arkadaşlar, bu gece çok da erken uyumayın, olur mu? Kemal Kılıçdaroğlu ile size bir sürprizimiz var" dedi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve eşi Ülkü Zeynep Babacan'ı bu akşam evlerinde misafir etti.

Babacan, ziyaret sürerken Twitter hesabında "Arkadaşlar, bu gece çok da erken uyumayın, olur mu? Kemal Kılıçdaroğlu ile size bir sürprizimiz var" paylaşımı yaptı.

Kaynak: ANKA