Düğüne Katılamayan Kıvanç Tatlıtuğ'un Annesinden Olay Paylaşım

Son Güncelleme:

Kıvanç Tatlıtuğ 19 Şubat'ta Başak Dizer'le evlendi. Düğüne katılamayan Tatlıtuğ'un annesi "Annesinin duasını almayan mutluluğu yakalayamaz" paylaşımıyla kafaları karıştırdı.

Kıvanç Tatlıtuğ'un annesi Nurten Hanım, oğlunun Paris'te yapılan düğününe katılmayınca Başak Dizer'i gelin olarak istemediği konuşuldu. Anne Tatlıtuğ, bu iddiaları yalanlasa da facebook profilinden yaptığı imalı paylaşımlar herkesin aklını karıştırdı.

GELİNİNİ İSTEMEDİĞİ İDDİA EDİLDİ

Tatlıtuğ, 19 Şubat'ta stil danışmanı aşkı Başak Dizer'le Paris'te evlenince gündem oldu. Ünlü oyuncunun, nikahına annesi Nurten Tatlıtuğ'un katılmaması da çok konuşuldu. Nurten Hanım'ın oğlundan 3 yaş büyük olan ve daha önce başından bir evlilik geçmiş Dizer'i istemediği için Paris'e gitmediği iddia edildi. Anne Tatlıtuğ, bu söylentileri "Sağlık sorunlarım nedeniyle nikaha katılamadım" diye yalanlasa da düğünden birkaç gün önce facebook'tan yaptığı paylaşımlar tam aksini gösteriyordu.

"ANNESİNİN DUASINI ALMAYAN MUTLULUĞU YAKALAYAMAZ"

Nurten Tatlıtuğ, facebook'ta düğünden 2 gün önce "Annesinin duasını almayan mutluluğu yakalayamaz" ve "Annenden başka hiç kimse senin hayatın daha iyi olsun diye gözyaşı dökmeyecek" yazılarını paylaştı.