Erdoğan: Evinden Para Çıktı Diye İnsan Suçlu Olmaz

Son Güncelleme:

Erdoğan evinden 4.5 milyon Euro para çıkan Süleyman Aslan'ı savundu ve "Sinan Aygün'ün evinden 2.5 milyon Euro çıktı. niye vekil yaptınız." dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında yaptığı konuşmada Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan'ın, evinde ayakkabı kutuları içinde bulunan 4.5 milyon dolarla ilgili açıklamalarda bulundu.

"NİYE VEKİL YAPTINIZ?"

Erdoğan "Eğer evinde para çıktı diye, bir insan anında suçlu oluyorsa, buradan ben CHP'nin genel müdürüne soruyorum. Evinden 2,5 milyon Euro çıkan şahsı siz neden milletvekili yaptınız?" dedi.

"BUNLARI SİZE KİM SERVİS YAPTI"

Erdoğan konu hakkında şunları söyledi: Günlerdir Halkbank Genel Müdürü'nün evinden çıkan kutular konuşuluyor. Kim bunların servisini sizlere yaptı? Eğer evinde para çıktı diye, bir insan anında suçlu oluyorsa, buradan ben CHP'nin genel müdürüne soruyorum. Evinden 2,5 milyon Euro çıkan şahsı siz neden milletvekili yaptınız?

"POLİSE HAKARET EDİYORDU ŞİMDİ..."

Bu operasyon başlayıncaya kadar CHP hukuk sistemine savcılara polislere demediği hakaret bırakmadı. Şimdi yargıyı savunuyor, inşallah böyle kalırsın. Şimdi çıkmış bu savunmayı yapıyor, daha bir hafta öncesine kadar polise demediğini bırakmayan CHP, şimdi sahip çıkıyor.

Kaynak: Haberler.Com