Galatasaray, Gençlerbirliği'yle 1-1 Berabare Kaldı

Son Güncelleme:

Süper Lig'de 15.hafta maçında Galatasaray, Gençlerbirliği ile yenişemedi. Sarı-kırmızılı takıma çelmeyi takan isim eski Galatasaraylı Stancu oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 15.haftasında Galatasaray, deplasmanda Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalırken zirve yarışında 2 puan kaybetti. Maçtaki ilk gol Emre Çolak'tan gelirken Gençlerbirliği'nin beraberlik sayısını Bogdan Stancu kaydetti. Sarı-Kırmızılılar, bu sonucundan ardından Hamza Hamzaoğlu yönetiminde Süper Lig'de ilk kez puan kaybetti.

ASLAN KAÇTI, GENÇLER KOVALADI

Ligdeki son 4 maçından galip ayrılan Galatasaray, Başkent deplasmanında seriye son verdi. 15. haftanın açılış mücadelesinde Gençlerbirliği'ne konuk olan sarı-kırmızılılar, 19. dakikada Emre Çolak'ın golü ile öne geçti. Kalan dakikalarda 1-0 korumaya yönelik bir oyun anlayışı sergileyen ve rakibi karşısında hiçbir varlık gösteremeyen Galatasaray'a bedeli eski oyuncusu Stancu ödetti. Stancu'nun golüne engel olamayan Aslan 1 puana razı oldu.

GOL 19.DK (EMRE ÇOLAK): Burak Yılmaz orta alandan aldığı topu rakip sahaya kadar taşıyarak, ceza yayı üzerinde Emre Çolak'a verdi. Yıldız oyuncu ceza alanına girerken yerden düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

GOL 72.DK (STANCU): Oyuna 70. dakikada giren Berat Tosun, sağ kanattan ortasını yolladı. Stancu da güzel bir kafa vuruşu ile topu filelere yollamayı başardı.


Kaynak: Haberler.Com