Halkbank Gaza Bastı

Son Güncelleme:

Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi Ekiplerinden Halk Bankası, Yeni Sezon Hazırlıklarında Gaza Bastı ve 3 Yabancı Oyuncu ile Anlaştı.

Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi ekiplerinden Halk Bankası, yeni sezon hazırlıklarında gaza bastı ve 3 yabancı oyuncu ile anlaştı.


Kanada Milli Takımı oyuncuları Jeremy Wilcox ve Fred Winters ile Güney Koreli Sung Min Moon, 2009-2010 sezonunda mavi beyazlı ekipte yar alacak. Geride kalan sezon kadroda bulunan tüm yabancıları gönderen mavi beyazlılar, Bulgar antrenör Martin Stoev ile yola devam edecek.


Voleybol şube sorumlusu Selahattin Süleymanoğlu, 24 yıldır voleybolun içinde olduklarını belirterek, “Halk Bankası olarak Türk voleyboluna verdiğimiz hizmetler bundan sonra da devam edecek” dedi.


Süleymanoğlu, “Yatırımlarımızı bu hasrete son vermek için yapıyoruz. Önümüzdeki sezon mütevazi bir bütçeyle daha titiz çalışacağız. Yeni sezon için transferlerimiz devam edecek” diye konuştu.


Türk sporunun geleceği açısından özellikle gençlere yatırım yapmak istediklerini vurgulayan Süleymanoğlu, bu anlamda Türkiye genelinde tarama gerçekleştirdiklerini sözlerine ekledi.


2 Kanadalı Bir Güney Koreli


Geçen sezon Yunanistan’ın Syros takımında forma giyen Kanadalı pasör Richard Jeremy Wilcox, 1979 doğumlu ve 1.91 metre boyunda. Wilcox, Almanya’da Moers ve Bayer Wuppertal, İsveç’te de Habo Wolley takımlarında forma giydi.


Kanada Milli Takımı’nın bir başka oyuncusu Fred Winters, 1.98 m boyunda. Winters, 11 kez Dünya Şampiyonası’nda, 88 kez de diğer uluslararası turnuvalarda milli takımda görev yaptı.


G.Kore Milli Takımı’nın pasör çaprazı Sung-Min Moon da 1.98 m boyunda. Geçen sezon Almanya’da VFB Friedrichshafen ekibinde forma giyen 26 yaşındaki Moon, 5 kez Dünya Şampiyonası’nda, 62 kez de diğer uluslararası turnuvalarda Güney Kore Milli Takımı’nda görev aldı. 2008-2009 Dünya Ligi’nde en iyi skorer seçildi. 2006 yılında düzenlenen Asya Oyunları’nda altın madalya kazanan Güney Kore takımında yer aldı.

Kaynak: DHA