Hatay Kagid Başkanı Karadeniz: "Yeni Dönemde Güzel Projelere İmza Atmaya Devam Edeceğiz"
Hatay Kadın Gidişimciler Derneği (KAGİD) Başkanı Dilek Karadeniz, yeni dönemde güzel projelere imza atmaya devam edeceklerini belirtti.
Hatay Kadın Gidişimciler Derneği (KAGİD) Başkanı Dilek Karadeniz, yeni dönemde güzel projelere imza atmaya devam edeceklerini belirtti.
Karadeniz, Liwan Otel'de düzenlenen üye toplantısında yaptığı konuşmada, KAGİD'in 4'üncü dönem başkanlığını en iyi yürütmeye gayret göstereceğini kaydetti.
Bugüne kadar yapılan projelerle Hatay KAGİD'in ekonomi platformunda önemli bir yer edindiğini ifade eden Karadeniz, daha önceki başkanlara yaptıkları güzel işler nedeniyle teşekkür etti.
Karadeniz, daha önceki dönemde "Gümüş İşçiliği, Okuma Parkı, Mobing Bilgilendirmesi ve Asi'nin Kızları Okuldan Hayata" projelerinin gerçekleştirildiğini belirterek, yeni dönemde güzel projelere imza atmaya devam edeceklerini kaydetti.
Muhabir: İsmihan Özgüven
Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar - HATAY