İzmir'de ormanlık alanda yangına havadan ve karadan müdahale başladı

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayın
Son Güncelleme:

İzmir'in Kınık ilçesinde ormanlık alanda başlayan yangına, havadan ve karadan müdahale başladı. Yangın saat 17.40 sıralarında ilçeye bağlı Kalemköy mevkiinde başladı. İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri 5 uçak, 7 helikopter, 20 arazöz, 8 su ikmal ve 3 dozer ile alevlere müdahale etti. Alevler kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Ayrıca Çeşme içesi Alaçatı mevkiinde çıkan yangın da orman ekiplerinin müdahalesi sonucu kontrol altına alındı.

İzmir'de ormanlık alanda yangına havadan ve karadan müdahale başladı

İZMİR - İzmir'in Kınık ilçesinde ormanlık alanda başlayan yangına, havadan ve karadan müdahale başladı.

Yangın saat 17.40 sıralarında ilçeye bağlı Kalemköy mevkiinde başladı. 10 dakika içinde harekete geçen İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri alevlere, 5 uçak, 7 helikopter, 20 arazöz, 8 su ikmal ve 3 dozer ile müdahaleye başladı. Alevleri kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.

Öte yandan Çeşme içesi Alaçatı mevkiinde de otluk alanda çıkan yangın, orman ekiplerinin 1 helikopter, 5 arazöz, 2 su ikmal ve 1 dozer ile müdahalesi sonucu kontrol altına alındı.

Kaynak: İHA