Karayollarında Durum

Son Güncelleme:

Karayollarının bazı kesimlerinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayollarının bazı kesimlerinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.


Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, İkizdere- Erzurum il sınırı, Çaldıran-Tendürek geçidi ile Van'ın Çatak- Bahçesaray yol ayrımı kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapalı bulunuyor.


Edirne- Kırklareli yolunun 0-27. kilometreleri arasındaki toprak işleri, sanat yapıları ve üstyapı çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.


Karacabey-Bursa yolunun 6-64 kilometreleri arasında üstyapı çalışmaları nedeniyle Karacabey-Bursa istikameti Gül Kavşağı-Özlüce Kavşağı 10-14 kilometreleri arasında ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanacak.


Muğla- Denizli yolunun 24-50, Çivril-Denizli yolunun 0-33, Uşak-Ulubey- Eşme yolunun 7-23, Mut- Ermenek yolunun 14-22, Sorgun-Akdağmağdeni- Yıldızeli yolunun 0-58, Kayseri- Kırşehir yolunun 3-48, Kayseri- Sivas yolunun 6-30, Malatya- Elazığ yolunun 8-16 ile Karaman-Ermenek yolunun 9-25 ve 38-39 kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor. - Ankara

Kaynak: AA