Tırın altına giren otomobilden acı haber! Baba ile oğlu hayatını kaybetti

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayın
Son Güncelleme:

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, D-100 karayolunda seyir halindeki bir otomobilin tıra arkadan çarpması sonucu meydana gelen feci kazada yürek yakan bir tablo ortaya çıktı. Çarpmanın etkisiyle tırın altına girerek preslenen otomobilde bulunan baba ve oğlu hayatını kaybetti.

Kocaeli'de D100 Karayolu'nda tıra arkadan çarpan otomobil hurdaya döndü. Feci kazada otomobil sürücüsü ile babası hayatını kaybetti.

Kaza, Körfez ilçesi D-100 Karayolu Hacıosman Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 24 yaşındaki Emin Tolgay idaresindeki 41 APR 786 plakalı otomobil, önünde ilerleyen bir tıra arkadan şiddetle çarptı. Çarpışmanın hızı ve şiddetiyle otomobilin ön bölümü tırın dorsesinin altına girerken, aracın tavan kısmı adeta kağıt gibi ezilerek preslendi.

SAĞLIK EKİPLERİNİN MÜDAHALESİ YETERSİZ KALDI

Çevredeki diğer sürücülerin durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine kaza mahalline hızla polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan sağlık görevlilerinin hurdaya dönen araç içerisinde yaptığı ilk kontrolde, sürücü Emin Tolgay ile araçta yolcu konumunda bulunan 53 yaşındaki babası Musa Tolgay'ın yaşamını yitirdiği tespit edildi.

CENAZELER MORGA KALDIRILDI, SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kazanın ardından bölgede güvenlik önlemi alan polis ekipleri, trafik akışını kontrollü olarak sağladı. Hayatını kaybeden baba ve oğulun cansız bedenleri, olay yerinde yapılan savcılık ve olay yeri inceleme çalışmalarının ardından hastane morguna kaldırıldı.

Otomobilin çekici yardımıyla tırın altından çıkarılarak yoldan kaldırılmasının ardından polis ekipleri, meydana gelen bu feci kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA