Maçı da Liderliği de Kaybetti

Son Güncelleme:

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'nde oynanan maçta Galatasaray FXTCR, Halkbank'ı 3-2 yendi.

Olaylı maç Fenerbahçe'nin

Halkbank'tan sürpriz kayıp! Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'nde şampiyonluğun en iddialı takımlarından olan başkent temsilcisi, beklentilerin altında kalarak, kötü bir sezon geçiren Galatasaray FXTCR'ye 3-2 mağlup oldu ve zirveyi Fenerbahçe Grundig'e kaptırdı.


Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanan mücadele ev sahibi ekip Galatasaray'ın 3-2'lik üstünlüğüyle sona erdi. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşma 25-14, 21-25, 21-25, 25-16  ve 15-11'lik setlerle sona erdi.


Sarı-kırmızılı takım, 18. maçında 8. galibiyetini alırken, Halkbank ise 3. yenilgisini alarak liderliği Fenerbahçe Grundig'e kaptırdı.


Galatasaray FXTCR: 3 - Halkbank: 2


Salon: Burhan Felek Voleybol


Hakemler: Erdal Akıncı, Tayfun Şener


Galatasaray FXTCR: Abdalla, Fırat Ezel, Muhammet Ertuğrul, Melih Sıratca, Sopko, Cansın Hacıbekiroğlu ( Mehmet Özbek, İbrahim Emet, Sinan Tanık, Boğaçhan Zambak, Ferhat Akdeniz)


Halkbank: Kaziyski, Emre Batur, Raphael, Burutay Subaşı, Resul Tekeli, Tzourits ( Nuri Şahin, Can Ayvazoğlu, Sabit Karaağaç, Kerem Yaşar)


Setler: 25-14, 21-25, 21-25, 25-16, 15-11


Süre: 113 dakika (21, 25, 26, 25, 16)

Kaynak: TotemSpor.Com