MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay: "Türkiye'nin Bekası İçin Her Şeyi Göze Alabileceğimizi Kesin Bir...

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayın
Son Güncelleme:

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay: "Türkiye'nin bekası için her şeyi göze alabileceğimizi kesin bir şekilde söylüyoruz"ANKARA - Irak ve Suriye tezkeresi, Başbakan Binali Yıldırım'ın imzasıyla TBMM Başkanlığına gönderilmişti.

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay: " Türkiye'nin bekası için her şeyi göze alabileceğimizi kesin bir şekilde söylüyoruz"


ANKARA - Irak ve Suriye tezkeresi, Başbakan Binali Yıldırım'ın imzasıyla TBMM Başkanlığına gönderilmişti. Bugün TBMM Genel Kurulu olağanüstü toplandı. Oturumun ikinci konuşmasını yapan MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay: "Türkiye'nin bekası için her şeyi göze alabileceğimizi kesin bir şekilde söylüyoruz" dedi.

Kaynak: İHA