MHP Kuşadası Teşkilatı'ndan "Vizyon" Toplantısı

Son Güncelleme:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kuşadası İlçe Yönetimi Tarafından "21. Yüzyıl ve 2023 Türkiye Vizyonu" Başlıklı Bir Toplantı Gerçekleştirildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kuşadası İlçe Yönetimi tarafından "21. Yüzyıl ve 2023 Türkiye Vizyonu" başlıklı bir toplantı gerçekleştirildi.


Korumar Otel'de düzenlenen toplantıya MHP'nin Aydın ili milletvekili adayları katıldı. MHP İlçe Başkanı Cemal Sarı başkanlığındaki toplantıda, sivil toplum kuruluşlarına MHP'nin çalışmaları konusunda bilgi verildi. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcilerinin izleyici olarak katıldığı toplantıda, MHP İlçe Başkanı Cemal Sarı, MHP Aydın milletvekili adayı Ali Uzunırmak ve eski Afyon Belediye Başkanı Hayrettin Barut, program hakkında açıklamalar yaptı. Barut, Türkiye'nin bir çok sorunu


bulunduğunu, bu sorunları çözmek için çalışma yürüttüklerini söyledi. MHP Aydın milletvekili adayı Ali Uzunırmak ise, şu anda Türkiye'de sosyo-ekonomik sorunlar bulunduğunu, bir çok alanda dengelerin sağlanamadığını savundu.


(ZH-DAK-OK-Y)

Kaynak: İHA