Yaralı YDG-H'li Hastanede Öldü, İlçede Gerginlik Sürüyor

Son Güncelleme:

Nusaybin'de YDG-H üyeleriyle polis arasında çıkan çatışmada yaralanan terörist hastaneye getirildiği sırada sedyesine polis tekme attı. O anlar kameraya yansıdı.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde polisler tarafından vurulan ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan L.S.'nin sedyesine polisin tekme attığı anlar kameralara yansıdı.

HENDEK OPERASYONU

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyeleri, kazılan hendekleri kapatmaya giden polise saldırdı. Çıkan çatışmada YDG-H'li olduğu belirtilen bir kişi öldü.

UZUN NAMLULU SİLAHLARLA ATEŞ AÇTI

Polis, Nusaybin ilçesi Dicle ve Yenişehir mahallelerine, YDG-H'lilerin açtıkları hendekleri kapatmak için operasyon düzenledi. İş makineleri ve zırhlı araçlarla mahallelere giren polise, YDG-H'liler tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.

POLİSTEN YARALI YDG-H'LİNİN SEDYESİNE TEKME

Çıkan çatışmada polisler tarafından vurulan ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan L.S.'nin sedyesine polisin tekme attığı anlar kameralara yansıdı.

YDG-H'Lİ HAYATINI KAYBETTİ

Çıkan çatışmada yaralanan YDG-H üyesi olduğu öğrenilen L.S. (22) ambulansla kaldırıldığı Nusaybin Devlet Hastanesi'nde öldü. Bölgede gerginlik sürüyor.