Selçuk İnan: "Bazen İşler İstediğimiz Gibi Gitmiyor"

Son Güncelleme:

Galatasaray'ın Ankara'da Gençlerbirliği karşısında aldığı mağlubiyetin ardından takım kaptanları Muslera ve Selçuk konuştu.

Galatasaray'ın Ankara'da Gençlerbirliği karşısında aldığı mağlubiyetin ardından takım kaptanları Muslera ve Selçuk konuştu.
Uruguaylı eldiven maç sonu "Zor bir maçın bizi beklediğini biliyorduk. Rakibimiz küme düşmemek için oynuyordu. Ne yazık ki maça geçen hafta başladığımız gibi başlayamadık. İlk yarıda iyi başlayamayan bir Galatasaray vardı. Buna rağmen girdiğimiz şanslar da vardı. Bu tip maçlarda şansları bulduğunuz zaman gole çevirmeniz lazım. Şimdi önümüzde çok önemli bir Başakşehir maçı var. Bu maça en iyi şekilde hazırlanıp en iyi şekilde odaklanmamız gerekiyor." dedi.
Selçuk İnan ise kötü oyuna değinerek; "Dürüst olmak gerekirse bugün istediğimiz oyunu oynamadık. İyi de hazırlandık ama bazen işler istediğimiz gibi gitmiyor. Golü ararken kendi kalemizde golü bulmak daha kötü oldu. Çok üzgünüz, çok önemli üç puan kaybettik. Her şeyin kendi elimizde olduğu bir sezondayız yine de. Bugün kazansak Başakşehir maçında beraberlik yeterli olacaktı. O maçı kazanacağız, kazanabilecek güçte bir takımız. Umarız kazanarak bu maçı telafi etmiş oluruz." ifadelerini kullandı.
]
]
]

Kaynak: Skorer