Uğur Dündar: Benim Oyum Ekmel Bey'e

Son Güncelleme:

Gazeteci Uğur Dündar, Ekmeleddin İhsanoğlu'nu överek "Yas­tı­ğa ba­şı­mı ko­yar­ken son ka­ra­rı­mı ver­dim. Be­nim oyum Ek­mel Be­y'­e." dedi.

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nu önceki akşam Halk TV'deki programında konuk eden Dündar, izlenimlerini Sözcü gazetesindeki köşesinde paylaştı. Uğur Dündar, "ta­nı­yan­lar onun "i­yi eş, ör­nek ba­ba­" ol­du­ğu gö­rü­şün­de bir­le­şi­yor. Halk Are­na­sı­'n­da dik­ka­ti­ni­zi çek­miş­tir. Eşin­den bü­yük sev­gi ve say­gıy­la söz edi­yor, onu an­la­tır­ken par­ma­ğın­da­ki yü­zü­ğü­nü ok­şu­yor." yazdı.

Yüreğinin insan sevgisi ve adalet duygusuyla dopdolu olduğunu yazan Dündar, İhsanoğlu'nun uluslararası etkilliklerde baş köşeye oturtulduğu gibi sözünün dinlendiğini belirtiyor.

"ERDOĞAN'DA BULUNMAYAN TÜM İYİ ÖZELLİKLER"

Yazısının sonuna kadar çatı adaya öven Dündar, 10 Ağustos'taki oyunun rengini de şöyle açıkladı: Bü­yük il­giy­le iz­le­nen prog­ra­mı bi­ti­rip ote­li­me dön­dü­ğüm­de, uzun uzun dü­şün­düm. Tay­yip Er­do­ğa­n'­da bu­lun­ma­yan tüm iyi özel­lik­le­rin Ek­mel Be­y'­de var ol­du­ğu­na ka­na­at ge­tir­dim. Ve yas­tı­ğa ba­şı­mı ko­yar­ken son ka­ra­rı­mı ver­dim.Be­nim oyum Ek­mel Be­y'­e de­dim."

Kaynak: Haberler.Com