Ulaş'ta Engellilere Akülü Araç Hediye Edildi
Son Güncelleme:
Sivas'ın Ulaş ilçesinde 2 engelliye akülü araç teslim edildi, Atalay destek verenlere teşekkür etti.
Sivas'ın Ulaş ilçesinde 2 engelliye akülü araç hediye edildi.
BBP Ulaş İl Genel Meclis Üyesi Murat Atalay, temin edilen akülü araçları ilçe merkezinde yaşayan 2 kişiye teslim etti.
Atalay, her zaman engeli vatandaşların yanında olduklarını belirterek, akülü araçların temininde yardımcı olanlara teşekkür etti.
Muhsin Yazıcıoğlu adına Avrupa'da kurulan dernek ve vakıflardan 2 akülü araç temin etiklerini belirten Atalay, "Engelliler Günü dolayısıyla bu anlamlı günde ilçemizde ikamet eden 2 engelli vatandaşımıza araçlarını teslim ettik." dedi.
Akülü araçlarını alan engelli bireyler de Yazıcıoğlu'na rahmet dileyerek, örnek davranışından dolayı Atalay'a teşekkür etti.
Kaynak: AA