Zlatan Ibrahimovic'in Yeni Takımı Bu Hafta Belli Oluyor

Son Güncelleme:

Manchester United ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan İsveçli yıldız Zlatan Ibrahimovic'in yeni takımı bir hafta içinde belli olacak.

Sakatlığı nedeniyle bu sezon istediği kadar forma şansı bulamayan Zlatan Ibrahimovic, sezon sonunda Manchester United ile yollarını ayıracak. ESPN'in haberine göre ise 36 yaşındaki yıldız futbolcunun yeni takımı belli oldu ve bir hafta içinde resmi açıklama yapılacak.

Ibrahimovic'in MLS takımlarından Los Angeles Galaxy takımıyla görüştüğü ve transferin imza aşamasına geldiği kaydedildi. Manchester United teknik direktörü Jose Mourinho'nun da Ibra'nın sezon sonu gelmeden İsveçli yıldızın Amerika'ya transfer olmasına izin verdiği iddia edildi.

36 yaşındaki forvetin Los Angeles ekibiyle her konuda anlaştığı ve transferin bir hafta içinde netlik kazanacağı belirtildi.

MİLLİ TAKIMA DÖNÜŞ SİNYALİ

İki sene önce İsveç milli takımını bırakan Zlatan Ibrahimovic, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada ' '2018 Dünya Kupası'nda İsveç forması giymek istersem giyerim'' diyerek milli takıma dönebileceğinin sinyallerini vermişti.

Kaynak: Haberler.Com