Ferrari ile İtalya Tatili - Son Dakika
Basın Bültenleri

Ferrari ile İtalya Tatili

Ferrari ile İtalya Tatili

Setur, Ferrari'nin dünya çapında tek yetkili acentesi olan Red Travel ile ortaklaşa düzenlediği İtalya turları ile üst düzey Gran Turismo deneyimi ile sınırsız lüksü bir araya getiriyor.

06.06.2014 15:31

Setur, Ferrari'nin dünya çapında tek yetkili acentesi olan Red Travel ile ortaklaşa düzenlediği İtalya turları ile üst düzey Gran Turismo deneyimi ile sınırsız lüksü bir araya getiriyor. Kendin-sür turlarına yenilikçi bir yaklaşım getiren Setur, Ferrari Turları ile İtalyan yaşam tarzını tam anlamıyla tecrübe edebilmek isteyenlere eşsiz bir deneyim sunuyor.

Bu özel tura katılan Ferrari meraklıları, yaklaşık bin kilometrelik efsanevi Mille Miglia yarışının güzergahında Toskana'nın dik ve kavisli yollarında hızlanarak, sürüş yeteneklerini nihai bir testten geçirme fırsatı bulacak, en son modelleri şahsen sürme fırsatı bularak kendilerini gerçek Ferrari ekibinden biri gibi hissedecekler.

Tur süresince Ferrariler'in tüm bakımları, araçların temizliği, cilaları ve yakıt ikmali ile tüm kontrolleri Red Travel personeli tarafından gerçekleştiriliyor. Setur'un Ferrari ile İtalya tatili seçenekleri ise şu şekilde;

1 Gün Chianti ve Mille Miglia Turu

1 Gün Milano ve Como Gölü Turu

1 Gün Roma ve Mille Miglia Turu

4 Gün Floransa ve Toskana Turu

4 Gün Milano, Como ve Maggiore Gölü Turu

4 Gün Roma ve Floransa Turu

4 Gün Roma ve Toskana Turu

Büyüleyici manzaralar arasında geçecek, Ferrari ile sürüş heyecanıyla dolu bir tatil deneyimi hakkında bilgi almak için Setur web sitesini ziyaret edebilir, Setur'un sunduğu İtaya turu seçeneklerini görebilirsiniz.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Ferrari ile İtalya Tatili - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement