Karadeniz'den Gürcistan'a - Son Dakika
Basın Bültenleri

Karadeniz'den Gürcistan'a

Karadeniz\'den Gürcistan\'a

Anı Tur'un Uçaklı Uzun Karadeniz Turu'na katılarak Gürcistan'ı da görmek ister misiniz?

26.03.2014 17:31

Anı Tur'un Uçaklı Uzun Karadeniz Turu'na katılarak Gürcistan'ı da görmek ister misiniz? Batum Tiflis Turları'nı da kapsayan Uçaklı Karadeniz Turları ile hem Karadeniz'i hem de Gürcistan'ı dolaşabilirsiniz.

Trabzon, Rize ve Artvin'i gezdikten sonra ulaşılacak olan Gürcistan'da ilk olarak Batum geziliyor. Kafkasların eteğinde bulunan ve Karadeniz'in kıyısında bir liman kenti olan Batum doğa bakımından oldukça tanıdık ancak gittiğinizde duyacağınız çan sesleri ve farklı mimari başka bir ülkede olduğunuzu anımsatıyor. Batum Turu ile göreceğiniz önemli yerler arasındatarihi Meryem Ana Kilisesi, tarihi Orta Camii, Rus Ortodoks Kilisesi, Ermeni Ortodoks Kilisesi, Poseidon Anıtı, Tiyatro Binası, Astronomik Saat, Batum Botanik Bahçesi ve Medea Heykeli var.

Ülkenin başkenti olan Tiflis tarihi evleri ve dar sokakları ile ünlü. Katedrallerin, sinagogların ve camilerin iç içe olduğu bu şehrin ortasından Kura Nehri geçmekte. Bu küçük ve renkli şehirde Kafkasların en büyük katedrali olan Sameba Katedrali'ni, VakhtangGargosali Heykeli'ni, Kurucu David Heykeli'ni, Rahibe Nino Heykeli'ni ve sülfür banyolarını görebilir Gürcü Ana Heykeli Tepesi'ne çıkarak şehrin manzarasını izleyebilirsiniz.

Lezzetli Gürcü yemekleri ile bezenecek Batum Tiflis Turu'ndan oldukça keyif alacağınıza eminiz. Tatilin keyfi Anı Tur'la çıkar!

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Karadeniz'den Gürcistan'a - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement