AP'de FIFA Açık Oturumu Son Anda İptal Edildi - Son Dakika
Dünya

AP'de FIFA Açık Oturumu Son Anda İptal Edildi

AP\'de FIFA Açık Oturumu Son Anda İptal Edildi

Avrupa Parlamentosu'nda FİFA başkanı olmak için yarışacak adaylar arasında yapılması beklenen açık oturum son anda iptal edildi.

29.01.2016 20:59

Avrupa Parlamentosu'nda FİFA başkanı olmak için yarışacak adaylar arasında yapılması beklenen açık oturum son anda iptal edildi. Fransız aday Jerome Champagne dışında Brüksel'e gelen olmadı. Champagne'ın rakipleri oturuma sadece 48 saat kala son anda gelemeyeceklerini belirtti. Kimi Avrupa milletvekilleri bunun FİFA için olumsuz bir sinyal olduğunu, oldukça önemli bir fırsatın kaçırıldığını söyledi:

"Birçok adayın olması iyi bir şey. Buraya gelmemek ise kötü. Bize adayların gelmeyeceği, oturumun başlamasına 24 saat kala haber verildi. Bu yıllardır zedelenen imajını düzeltmesi gereken FİFA için kaçırılmaması bir fırsattı."

Son anda iptal edilen açık oturum 57 yaşındaki Fransız eski diplomat Jerome Champagne'ın programını uzun uzun anlatmasını sağladı.

"Futbol dünyasında herkes sayfayı çevirmeye çalışıyor ve gerekli reformları yapmak istiyor. Seçimler önemli. Maçları izlemek ve eşitsizliğin giderilmesi için güçlü bir FİFA'ya ihtiyacımız var. Bu şekilde devam edersek durum marjina

Yazar:

Etiketler: Gönderildi: 29 Ocak 2016

İzlenme oranı:

Oylar Açıklaması

Kaynak: Euronews.com

Son Dakika Dünya AP'de FIFA Açık Oturumu Son Anda İptal Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement