Başbakan Yıldırım, KKTC'de Resmi Törenle Karşılandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Başbakan Yıldırım, KKTC'de Resmi Törenle Karşılandı

01.06.2016 11:13

Başbakan Binali Yıldırım, temaslarda bulunmak üzere geldiği Lefkoşa’da KKTC Başbakanı Hüseyin Özgürgün tarafından resmi törenle karşılandı.

Başbakan Binali Yıldırım, temaslarda bulunmak üzere geldiği Lefkoşa'da KKTC Başbakanı Hüseyin Özgürgün tarafından resmi törenle karşılandı.

Başbakan Binali Yıldırım göreve geldikten sonra ilk resmi ziyaretini KKTC'ye düzenliyor. Yıldırım'ı taşıyan özel uçak 10.30 sıralarında KKTC'de bulunan Ercan Havalimanı'na geldi. Yıldırım, havalimanında KKTC Başbakanı Hüseyin Özgürgün tarafından resmi törenle karşılandı. Törende Yıldırım, İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından karşılama kıtasını selamladı.

Yıldırım, KKTC'deki temasları kapsamında bir araya geleceği Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile ortak basın toplantısı düzenleyecek. Yıldırım daha sonra KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber tarafından kabul edilecek. Yıldırım son olarak KKTC Başbakanı Hüseyin Özgürgün ile Başbakanlık'ta bir araya gelecek.

Yıldırım, KKTC'deki temaslarını tamamlamasının ardından Türkiye'ye dönecek. - LEFKOŞA

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Başbakan Yıldırım, KKTC'de Resmi Törenle Karşılandı - Son Dakika


Advertisement