"Baskılara Rağmen Ülkemiz Gelişecek" - Son Dakika
Son Dakika Logo

"Baskılara Rağmen Ülkemiz Gelişecek"

"Baskılara Rağmen Ülkemiz Gelişecek"
17.02.2012 13:57  Güncelleme: 08:56

Ayetullah İmami Kaşani, ekonomik baskıların ve yaptırımların İran'ı 33 yıldır yıldırmadığını ifade etti.

Bugün Tahran Üniversitesi'ndeki Cuma namazında hatiplik yapan Ayetullah İmami Kaşani, ekonomik baskıların ve yaptırımların İran'ı 33 yıldır yıldırmadığını ve bundan sonra da yıldıramayacağını ifade etti.

Ayetullah İmami Kaşani, "Düşmanların bize 33 yıldır uyguladığı yaptırımlar ve ekonomik baskılar, İran'da uyanışı sağladı ve ABD ile İngiltere gibi boykotçu ülkelere karşı tepkiyi arttırdı" ifadeleriyle yaptırımların İran halkının boykotçu ülkelerin önünde eğilmesini sağlayamayacağını iddia etti.

Tahran Üniversitesi'nde konuşan Ayetullah İmami Kaşani, "33 yıldır süren engellemeler bizim için çok ucuz. Bütün hocalar ve öğrenciler bu yaptırımların farkında ve her gün hissedilen bütün bu yaptırımlara ve baskılara rağmen ülkemizi geliştireceğiz" dedi. - TAHRAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya 'Baskılara Rağmen Ülkemiz Gelişecek' - Son Dakika


Advertisement